Ontmoet de perfecte date in Breda

Lissana uit Breda zoekt een date met een leuke man

De ware!

Hi, mijn naam is Lissana en ik kom uit Breda. Ik zat jarenlang in een ondraaglijke relatie maar dat is nu gelukkig achter de rug. Het beëindigen van deze relatie was ook een ervaring op zich want het is echt zeer moeizaam verlopen. Ik ben er nu uit en kan mij in alle rust volledig concentreren op de rest van mijn leven. Want ondanks al het lastige uit het verleden, heb ik de lust om te leven niet verloren. Daarom ga ik nu weer op zoek naar de ware man voor mij. Ik kan weer vol goede moed mezelf openstellen voor een date en zeker ook weer een relatie. Maar dan alleen nog met de ware. Wie dat is? Nou, ik hoop in ieder geval kennis te maken met een leuke man. Dat lijkt mij een goede start en dan kijken wij samen hoe verder. Hopelijk zit jij ook in Breda want dan is het makkelijk daten indien het zover komt. Krijg ik een berichtje van jou, die leuke man uit Breda, de ware voor mij?


Naam:Lissana
Leeftijd:27 jaar
Haarkleur:blond
Kleur Ogen:bruin
Lengte:165-170
Postuur:Slank
Cupmaat:cup C
UiterlijkZuid-Amerikaans
Opleiding:MBO
Tattoo:Nee
Piercing:Nee
Roken:Nee
WoonplaatsBreda
ProvincieNoord-Brabant
ZoektMan
Over Mij
Hoi, jaren lang in een vreselijke relatie gezeten. Was ook zeer moeilijk om hier uit te komen, maar is gelukkig gelukt. Nu vol goede moed naar de ware op zoek.
Over Jou
Hoop snel een leuk iemand te spreken.
Totaal
9,5

Daten met Lissana

Wil je een date met Lissana uit Breda? Maak dan een gratis account aan en scoor al voor vanavond een date. Er staan honderden meiden in Noord-Brabant in ons systeem zoals Lissana die graag met je willen daten. Dating is nog nooit zo makkelijk geweest!