Ontmoet de perfecte date in Breda

Jennifer39 uit Breda zoekt een afspraakje met een eerlijke en aardige man.

Single en betrouwbaar!

Hoi, ik ben Jennifer en woon in Breda. Mijn inziens zoeken de meeste vrouwen steeds weer dezelfde type mannen op, de mannen die namelijk reeds in een relatie zitten. En ik zal je vertellen dat ik best wel op een aantal plaatsen heb gekeken. Dit is dus niet de eerste online plek waar ik het probeer om een date te vinden. Desalniettemin betekent het niet dat dit het einde is voor mij. Beslist niet, want wat als ik jou hier tegen het lijf loop. Dat zou echt buitengewoon geweldig zijn! Jij, de eerlijke en aardige man voor mij, bent. Vanzelfsprekend is het voor mij, dat ik jou kan vertrouwen want ik neem aan dat jij ook een betrouwbare vrouw wilt. Vind je me leuk dan hoop ik dat ik een berichtje van jou krijg!


Naam:Jennifer39
Leeftijd:39 jaar
Haarkleur:bruin
Kleur Ogen:bruin
Lengte:170-175
Postuur:Slank
Cupmaat:cup C
Uiterlijkblank
Opleiding:MBO
Tattoo:Nee
Piercing:Nee
Roken:Nee
WoonplaatsBreda
ProvincieNoord-Brabant
ZoektMan
Over Mij
Volgens mij vallen tegenwoordig heel veel vrouwen op mijn zelfde type man. Allemaal bezet. En ik zoek wat af overal hoor. Dit is nou niet bepaald de eerste plek waar ik zou zoeken. Zal je zien, vind ik jou hier. Dat zou wauw zijn!
Over Jou
eerlijk ,lief, betrouwbaar niet ouder dan 48.
Totaal
9,5

Daten met Jennifer39

Wil je een date met Jennifer39 uit Breda? Maak dan een gratis account aan en scoor al voor vanavond een date. Er staan honderden meiden in Noord-Brabant in ons systeem zoals Jennifer39 die graag met je willen daten. Dating is nog nooit zo makkelijk geweest!