Ontmoet de perfecte date in Breda

Dana45 uit Breda zoekt een date met een man die een relatie wil

Evenveel geven!

Hallo, ik ben Dana en ik ben woonachtig in Breda. Ik wil graag een leuke heer ontmoeten die mij begrijpt wanneer ik hem vraag indien hij evenveel zal geven als hij en ik in een relatie zitten. Zit ik in een relatie met jou dan verwacht ik zeker hetzelfde terug wat ik aan jou geef. Het gaat erom dat wij beide streven naar extra geluk voor wat betreft een relatie stichten. Mensen zullen wel denken dat ik heel vaag overkom maar als jij mij snapt dan ben jij wellicht de man voor mij. Ik zet mij helemaal in voor een relatie. Jij ziet mij alvast beginnen met ... want veel heb ik zeker te bieden. Wat wil jij invullen? Ik ben echt nieuwsgierig naar wat jij op de puntjes wilt invullen. Woon jij ook in Breda? Het wordt gemakkelijk om onze relatie te starten wanneer wij gereed zijn. Ik lees graag over wat jij wilt invullen. Bericht je mij erover?


Naam:Dana45
Leeftijd:45 jaar
Haarkleur:gekleurd
Kleur Ogen:blauw
Lengte:165-170
Postuur:Slank
Cupmaat:cup C
Uiterlijkblank
Opleiding:HBO
Tattoo:Nee
Piercing:Nee
Roken:Nee
WoonplaatsBreda
ProvincieNoord-Brabant
ZoektMan
Over Mij
Geef jij mij terug wat ik jou ook geef? Hoe ik het bedoel? Een relatie met een klein beetje meer geluk? ik kan alvast beginnen met ... want ik heb veel te bieden. Misschien kom ik een beetje wazig over, maar ben benieuwd hou jij dit gaat invullen voor mij.
Over Jou
Je gaat zeker niets tekort komen als je mij aandurft.
Totaal
9,5

Daten met Dana45

Wil je een date met Dana45 uit Breda? Maak dan een gratis account aan en scoor al voor vanavond een date. Er staan honderden meiden in Noord-Brabant in ons systeem zoals Dana45 die graag met je willen daten. Dating is nog nooit zo makkelijk geweest!